RÓLAM

Venczel Judit
business coach, mentor, üzleti tanácsadó

Több mint két évtizedes nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezem.
Azon kevés coachok közé tartozom, akik vezető magyar és francia coach iskolák szellemi műhelyében sajátították el a szakma fortélyait
.

Először tudásfrissítő üzleti coach lettem a Baracskai Zoltán – Velencei Jolán – Mérő László – Nahalka István – Síklaki István szakemberek nevével fémjelzett coach iskolában. Tanáraim a naprakész üzleti szakirodalom elolvasására és ismeretére, a menedzser guruk gondolatainak megismerésére és folyamatos követésére buzdítottak. Ezen tudások kontextusba helyezésével tudom a coaching folyamat során „bedobálni” ötleteimet.

Majd Párizsban, Franciaország vezető üzleti egyetemén, a HEC Executive Education interkulturális coach képzésén Michel Giffard és Patrick Barrau voltak a mestereim, akik megtanítottak arra, hogy minden folyamat középpontjában az ember és az emberi kapcsolatok állnak. Ezen az érzelmi intelligencia növelésére különös hangsúlyt helyező egy éves kurzuson interkulturális executive coach végzettséget szereztem.

Megtanultam, hogyan hallgassak az érzelmeimre és intuíciómra a coaching folyamat során, amely abban segít, hogy a dolgok mélyére ássunk, ezáltal környezetünk – események, emberek, tudások, saját magunk – igazi valóját ismerhessük meg, és felkészüljünk a szükséges változásra

Mit ígérhetek?

Coachként, tapasztalt vezetőként és retail szakemberként olyan összetett és többirányú támogatást és figyelmet biztosítok, amely segít megteremteni egy bizalmi környezetet. Olyan környezetet, amelyben javul az emberi kapcsolatok minősége, a munka hatékonysága, és nő a saját magunkba vetett hit.
Tapasztalatból tudom, a bizalom meglétén és erősségén múlik a siker.

Szakmai múltam két mondatban

Francia vállalati kultúrában és közép-kelet európai regionális együttműködésekben szerzett multikulturális felsővezetői tapasztalattal rendelkezem. Először felépítettem, majd több mint két évtizedig vezettem és fejlesztettem egy francia retail cég magyarországi leányvállalatát, kiépítettem és működtettem a kiskereskedelmi márkabolt-hálózatot, és elindítottam a vállalat webáruházát.

Szakmai múltam coaching szemléletű vezetőként

Coach végzettséggel a kezemben tovább folytattam vállalatvezetői tevékenységemet. A coaching szemléletet eredményesen használtam az általam vezetett ügyfélközpontú szervezet sikeres fellendítésében, munkatársaim fejlesztésében és megtartásában is. Egy közel 200 fős, különböző szakmai területen dolgozó csapatot vezettem, tréningeket és egyéni fejlődési projekteket dolgoztam ki. Az általam szervezett nemzetközi csapatépítő programok mellett egyéb, munkavállalói elkötelezettséget növelő programok segítségével tettem a vállalatot vonzóvá a munkatársak számára.

Szakmai múltam retail szakemberként

A retail szakmát egy olyan speciális szektorban sajátítottam el – szépségápolás, kozmetika – , amely külön hangsúlyt helyez a személyes tanácsadásra, az eladók és a vásárlók közti, empátián alapuló személyes kapcsolatra. Több tucat boltot nyitottam retail szakmai pályafutásom alatt. A több mint harminc üzlettel rendelkező vállalat vezetése mellett foglalkoztam üzletbővítéssel (retail bolthálózat felépítése és fejlesztése – boltnyitások, szerződéstárgyalások, boltkiépítések), üzletfejlesztési stratégiák készítésével és az üzleti folyamatok optimalizációjával is.

Tanulmányaim:

  • Executive coaching, HEC Paris
  • Business coaching – üzleti tanácsadás, Budapest
  • Modern üzleti tanulmányok, Budapest
  • Okleveles lakberendező, Budapest
  • Tanári végzettség
  • Irodalmi és színházi tanulmányok, Budapest
  • Francia kultúra tanulmányok, Paris

Nyelvtudásom:

Folyékonyan beszélek magyarul, franciául és angolul


Ha többet szeretnél tudni rólam és szolgáltatásaimról, vagy szívesen olvasnád a jövőben is gondolataimat, híreimet, újdonságaimat, kövesd oldalamat a Facebookon és az Instagramon, vagy jelölj ismerősnek a Linkedinen:

KAPCSOLAT:

E-mail: 
venczel.judit@retail-coach.hu

Linkedin: 
https://www.linkedin.com/in/venczeljudit/

Kövessen a Facebookon is:
https://www.facebook.com/tarazed.consulting/

Képes tartalmak az Instagramon:
https://www.instagram.com/tarazedcoaching/

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.